اپلای 118

اپلای 118

مرجع اطلاعات و مشاوره تحصیل، اقامت و کار در خارج از کشور

ارائه دهنده اطلاعات و مشاوره های مهاجرتی و تحصیل در اروپا، استرالیا و کانادا

مشاور شما در امور سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اروپا، استرالیا ، کانادا و عمان

  • اینستاگرام اپلای 118
  • تلگرام اپلای 118

ویزای جستجوی کار در اتریش

اطلاعات جامع درباره کار در اتریش و ویزای کار اتریش

دریافت ویزای کار اتریش و ویزای جستجوی کار اتریش با توجه به شرایط خوب کار و زندگی در این کشور، مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به مهاجرت کاری در ایران و کشورهای دیگر است. در این مقاله به صورت جامع و کامل شرایط دریافت ویزای کار اتریش، درآمد مشاغل در اتریش، مدارک مورد نیاز ویزای کار اتریش و دیگر شرایط کار در اتریش در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

به دلیل داشتن رشد اقتصادی روزافزون و کم بودن نرخ بیکاری، جمعیت هشت میلیون نفری اتریش در سال 2018 عنوان شادترین کشور جهان را به خود اختصاص داد.

کارفرمایان اتریشی برای پر کردن شکاف موجود در بازار کار کشورشان، تمایل زیادی به جذب نیروهای متخصص خارجی نشان می دهند. شهروندان اتحادیه اروپا برای شروع کار نیازی به دریافت ویزای کار اتریش ندارند، اگر چه زبان انگلیسی به طور گسترده تدریس و  صحبت می شود، اما آلمانی زبان رسمی اتریش می باشد و بهتر است در کنار زبان انگلیسی به آلمانی تسلط داشته باشید تا در محل کار با سرعت بیشتری  پیشرفت کنید.

استخدام در اتریش

اقتصاد اتریش در حال حاضر جزو اقتصادهای قوی و پایدار است و برخلاف دیگر کشورهای اروپایی، تحت تأثیر شرکت های کوچک و متوسط ​​(SME) قرار دارد. لیستی از محبوب ترین مشاغل در کشور اتریش به این ترتیب است.

  1. مواد شیمیایی و فلزات
  2. الکترونیک
  3. صنایع غذایی
  4. ماشین آلات و مکانیک
  5. تولید خودرو

صنایع پیشرفته در اتریش

اتریش دارای 22 درصد از مزارع ارگانیک در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و رهبر اتحادیه اروپا در تولید برق آبی است.

اتریشی ها همچنین در حوزه های هنری و صنایع دستی با کیفیت بالا از جمله جواهرات، سرامیک و ظروف شناخته شده اند.

به لطف رشته کوه های آلپ و شهرهای تاریخی مانند وین و سالزبورگ، صنعت توریسم و گردشگری نیز در این کشور جایگاه مناسبی دارد. 

آخرین مشاغل مورد نیاز در حال حاضر در کشور اتریش

  1. پیمانکار ساختمانی
  2. پردازش داده ها
  3. فارغ التحصیلان پرستاری
  4. مهندسی مکانیک
  5. مهندسی قدرت
  6. سقف ساز

ویزای کار اتریش

به عنوان یک شهروند اتحادیه اروپا یا ایاالت متحده، ورود به اتریش و جستجوی کار نسبتا ساده است و نیازی به ویزا ندارید. اما اگر شهروند اتحادیه اروپا نیستید، برای ورود به اتریش و پیدا کردن کار به ویزا نیاز خواهید داشت. تعدادی از ویزاهای مختلف در دسترس برای اهداف کاری به شرح زیر است:

  1. کارت آبی اتحادیه اروپا: کارت آبی یک نوع اقامت و اجازه کار است که به پیشنهاد شغلی خاص مرتبط است. لازمه دریافت این کارت داشتن مدرک تحصیلی و تخصص شغلی مورد نیاز در کشور اتریش می توانید. با کارت آبی اتریش می توانید تا دو سال در این کشور کار کنید و اقامت داشته باشید.

  2. کارت Red-White-Red: یک سیستم مهاجرتی مبتنی بر امتیاز است که شما را قادر می سازد تا حداکثر 12 ماه برای یک کارفرمای اتریشی کار کنید. برای اینکه واجد شرایط دریافت این کارت شوید باید دارای صلاحیت بالایی در حرفه تخصصی خود باشید، یک کارگر ماهر در مشاغلی باشید که کشور با کمبود نیروی کار متخصص در آن مواجه است، کارآفرین یا فارغ التحصیل از یکی از دانشگاه های اتریش باشید.

  3. ویزای Jobseeker: این ویزا به شهروندان غیر اتحادیه اروپا اجازه می دهد برای یافتن شغل وارد کشور اتریش شوند. اگر در طول این مدت فرد موفق به یافتن شغل شود و به استخدام یک شرکت اتریشی در بیاید می تواند برای دریافت اجازه کار و  یکی از کارت های ذکر شده در بالا درخواست بدهد.

سیستم امتیازدهی ویزای کار اتریش

عنوان

امتیاز

واجد شرایط بودن

تحصیلات حرفه ای/ آمئزش حرفه ای در  مهارتی خاص

20

واجد شرایط عمومی دریافت پذیرش از دانشگاه های اتریش

25

طی یک دوره تحصیلات تکمیل در اتریش به مدت 3 سال

30

تجربه کاری مطابق با شغل پیشنهادی

تجربه کاری در کشوری غیر از اتریش در هر سال

2

تجربه کاری در کشور اتریش در هر سال

4

مهارت زبان آلمانی

زبان آلمانی سطح A1

5

زبان آلمانی سطح A2

10

زبان آلمانی سطح B1

15

مهارت زبان انگلیسی

زبان انگلیسی تا سطح A1

5

زبان انگلیسی تا سطح B1

10

شرایط سنی

تا 30 سال

15

تا 40 سال

10

مجموع حداکثر امتیاز

90

حداقل امتیاز مورد نیاز

                                    55

 

 

ساعت کار در اتریش

به عنوان یک کارمند رسمی، 8 ساعت در روز و 40 ساعت در هفته در اتریش مشغول به کار خواهید بود. در بعضی از صنایع افراد مدت زمان کمتری (38 ساعت در هفته) می توانند کار کنند.

درآمد کارگران در اتریش

میانگین درآمد ناخالص کارگران شاغل در مشاغل تمام وقت در اتریش در سال 2016 به طور میانگین تا 32428 یورو در سال رسید.

مالیات بر درآمد در کشور اتریش

با کار در اتریش و کسب درآمد موظف خواهید بود که به این کشور مالیات پرداخت کنید. در اتریش افرادی که کمتر از 11.000 یورو در سال درآمد دریافت می کنند، مالیات نمی پردازند و بالاترین حد مالیات مجاز برای افرادی که درآمد سالانه آنها بیش از 1.000.000 یورو باشد، 55٪ است. این مالیات به صورت ماهانه پرداخت می شود.

درآمد سالانه

نرخ مالیات

کمتر از 11.000 یورو

معاف از مالیات

11.000- 18.000 یورو

25%

18.000- 31.000 یورو

35%

31.000- 60.000 یورو

42%

60.000- 90.000 یورو

48%

90.000- 1.000.000 یورو

50%

بالای 1.000.000 یورو

55%

 

 

قانون مالیات بر درآمد (Einkommensteuergesetz) انواع خاصی از درآمد را فهرست می کند:

  1. درآمد حاصل از کشاورزی و جنگلداری
  2. از کار خود اشتغالی
  3. از فعالیت های تجاری و صنایع دستی
  4. از استخدام
  5. از دارایی های سرمایه
  6. از اجاره ها و ...

مدارک ویزای کار اتریش

اصلی ترین  مدارکی که متقاضیان دریافت ویزای کار اتریش باید به سفارت اتریش ارائه بدهند به این ترتیب است:

  1. پاسپورت (با اعتبار بالای 6 ماه)
  2. مدارک شناسایی
  3. عکس پرسنلی (در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد).
  4. سند اجاره ملک در اتریش (به عنوان مثال قراردادهای اجاره ای یا توافق اولیه در مورد اجاره)
  5. بیمه درمانی
  6. اثبات تمکن مالی
  • اطلاعات جامع درباره کار در اتریش و ویزای کار اتریش
Top