اپلای 118

اپلای 118

مرجع اطلاعات و مشاوره تحصیل، اقامت و کار در خارج از کشور

ارائه دهنده اطلاعات و مشاوره های مهاجرتی و تحصیل در اروپا، استرالیا و کانادا

مشاور شما در امور سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اروپا، استرالیا ، کانادا و عمان

  • اینستاگرام اپلای 118
  • تلگرام اپلای 118

دوره تخصص پزشکی در آلمان

دوره تخصص پزشکی در آلمان

طول دوره های تخصص در کشور آلمان 6 ساله است و اخذ پذیرش دوره تخصص پزشکی در آلمان به طور کلی هر دو سال یکبار و به دو روش زیر صورت می گیرد.

روش اول: دریافت پذیرش به عنوان پزشک مهمان؛ در این حالت متقاضیان دوره های تخصص بدون دریافت حقوق به تحصیل خود ادامه می دهند.

روش دوم: دریافت پذیرش دوره تخصص به همراه حقوق؛ در این روش متقاضیان ابتدا به صورت دستیار پزشک متخصص در بیمارستان مشغول به کار می شوند و در حین کار حقوق دریافت می کنند و برای شرکت در آزمون تخصص پزشکی آماده می شوند.

  • دوره تخصص پزشکی در آلمان

نکته مهم: در مورد اخذ پذیرش تخصص پزشکی در آلمان همراه با حقوق این است که دانشجویان بعد از 2 سال، می توانند جهت اخذ اقامت آلمان تقاضا بدهند.

مراکز مورد تایید برای اخذ دوره تخصص پزشکی

مراکزی که دانشجویان، دوره تخصص پزشکی خود را در آن سپری می کنند جزو بیمارستان های تایید شده کشور آلمان هستند و خود به چند نوع تقسیم می شوند.

بیمارستان های دانشگاهی: این بیمارستان ها کاملا زیر نظر دانشگاه های پزشکی آلمان می باشند.

بیمارستان های آموزشی آکادمیک: دانشجویان دوره های تخصص دروس تخصصی خود را  در دانشگاه و دوره های عملی را در بیمارستان‌های آموزشی آکادمیک که با دانشگاه های تخصص پزشکی همکاری دارند، می گذرانند.

بیمارستان های خصوصی: این دانشگاه ها ارائه دهنده ی دوره های کارآموزی برای متخصصین پزشکی هستند و توسط شهرداری ، کلیسا ، و یا سایر سازمان ها اداره می شوند.

بعد از اتمام دوره تخصص آلمان، مجوز فعالیت های پزشکی (معادل با مدرک دکترا) به دانشجویان داده می شود.

نکته ی مهم: دانشجویانی که قصد بازگشت و کار در ایران را دارند باید بدانند که تنها مدارک دوره های علمی که در بیمارستان های دانشگاهی Uniklink اخذ شده اند، مورد تایید وزارت بهداشت ایران و دارای اعتبار می باشند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش دوره تخصص پزشکی آلمان

  1. مدرک دانشگاهی معتبر به همراه ریز نمرات
  2. مدارک مربوط به سابقه کار (کار در بیمارستان یا مراکز درمانی)
  3. مدرک B2 زبان آلمانی
  4. مدارک شناسایی و پاسپورت (با اعتبار بالای 6 ماه)
  5. تمکن مالی

 

Top